مصرف سبزیجات و  کاهش ۴۰ درصدی ابتلا به کرونا
مصرف سبزیجات و  کاهش ۴۰ درصدی ابتلا به کرونا

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف میوه و سبزیجات فراوان و قطع مصرف مواد غذایی فرآوری شده به میزان قابل توجهی از ابتلا به ویروس کرونا محافظت می‌کند.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مصرف میوه و سبزیجات فراوان و قطع مصرف مواد غذایی فرآوری شده به میزان قابل توجهی از ابتلا به ویروس کرونا محافظت می‌کند.

به گزارش خبرنوین به نقل از روزنامه سان، محققان «کالج کینگ لندن» به همراه محققان دانشکده پزشکی «هاروارد» در یک مطالعه جدید دریافتند، مصرف میوه و سبزیجات فراوان و قطع مصرف مواد غذایی فرآوری شده به میزان قابل توجهی از ابتلا به ویروس کرونا محافظت می‌کند.

این مطالعه که در نوع خود برای اولین بار صورت گرفته به خوبی نشان می‌دهد، نوع رژیم غذایی بر میزان سلامت در برابر بیماری همه‌گیر نقش دارد.

محقق ارشد این مطالعه تأکید می‌کند، لازم نیست افراد برای حفظ خود از ابتلا به کرونا گیاه‌خوار شوند، بلکه مصرف سبزیجات متنوع با کاهش خطر ابتلا به کووید ۱۹ نقش دارد.

به گفته کارشناسان، یک رژیم غذایی با کیفیت خوب، سلامت روده را بهبود می‌بخشد که به نوبه خود می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند و به طور بالقوه افراد از ابتلا به کرونا محافظت کند.

این مطالعه بر اساس داده‌های تقریباً ۶۰۰ هزار انگلیسی و آمریکایی با استفاده از برنامه ZOE Covid Symptom Study انجام شده است.

این مطالعه در مجله medRxiv منتشر شده است.